Over ons

Van Dijk Services

Van Dijk Services is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in november 2015. Ons streven is de beste service binnen ons vakgebied te bieden. Hierdoor onderscheiden wij ons ten opzichte van andere bedrijven binnen onze sector. Dit streven wij na door ons voornamelijk te richten op het persoonlijke aspect. Bij veel grote bedrijven binnen onze sector is het persoonlijke aspect totaal verdwenen. Bij Van Dijk Services staat uw wens centraal en kan alles op maat voor u worden verzorgd. Door dit persoonlijke contact hopen wij al onze klanten tevreden te stellen.

De chauffeurs van Van Dijk Services worden gedurende het sollicitatieproces getoetst doormiddel van een uitgebreide rij test. Door deze test en oefeningen kunnen wij u een veilige en defensief rijdende chauffeur bieden. Wij kunnen onze diensten voordeling aanbieden doordat onze chauffeurs voornamelijk studenten zijn. Dit houdt in dat onze chauffeurs voordeliger kunnen reizen en dit zal uiteindelijk in uw voordeel zijn.

Klant is koning, Van Dijk Services doet haar uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Ongeacht de tijd of de gelegenheid waar u zich in bevindt.

Mocht u verder nog wensen, vragen of ideeën hebben waarbij service hoog in het vaandel staat, horen wij graag van u.

Wij hopen veel veilige kilometers samen met u af te mogen leggen!

Met vriendelijke groet,

Nick van Dijk

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services voor u op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

    De Meerheuvel 3
    5221 EA 's-Hertogenbosch

    Tel: (073) 203 22 36
    Email: info@vandijkservices.nl

    KvK: 64445704