Autotransport

Autotransport: Gemakkelijk en Betrouwbaar met een privéchauffeur

Heeft u geen tijd om uw auto op te halen na een onderhoudsbeurt? Wilt u uw auto op uw vakantiebestemming hebben, maar reist u liever met het vliegtuig? Of wilt u zonder bagage reizen terwijl onze chauffeur uw bagage naar uw vakantiebestemming brengt? Kies dan voor de autotransport oplossingen van Van Dijk Services. Onze privéchauffeur rijdt uw auto naar de gewenste bestemming, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen plannen.

Onze autotransportdiensten omvatten onder andere:

 • Bagageaflevering op wintersportlocaties: Geniet van een stressvrije wintersportvakantie door onze chauffeur uw bagage naar de bestemming te laten rijden. Zo kunt u ontspannen en direct op de piste stappen. Dit kunnen we uitvoeren in een voertuig van u, of in onze Mercedes Vito.
 • Werkplaatsbezoeken inclusief brengen en halen: Heeft uw auto een afspraak in de werkplaats? Onze autotransport oplossing omvat het brengen en ophalen van uw auto, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wij zorgen dat uw auto door een prive-chauffeur naar de garage wordt gereden.
 • Auto-aflevering op uw vakantieadres: Als u liever met het vliegtuig reist en uw auto op uw vakantiebestemming wilt hebben, zorgen wij ervoor dat uw voertuig veilig op uw vakantieadres wordt gereden door een van onze prive-chauffeurs, klaar voor uw gebruik en plezier.

Ter verduidelijking, wij rijden de auto middels een prive chauffeur dus niet middels een autotrailer.

Voor verdere vragen over onze autotransportdiensten kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, te vinden op onze contactpagina.

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

  De Meerheuvel 5
  5221 EA 's-Hertogenbosch

  Tel: (073) 203 22 36
  Email: info@vandijkservices.nl

  KvK: 64445704