Bezorgservice

Professionele Bezorgservice: Snel, Zorgvuldig en Persoonlijk

Bij Van Dijk Services bieden wij een bezorgservice op een persoonlijk en professioneel niveau. We maken gebruik van onze representatieve Mercedes-Benz Vito om uw pakketten met zorg en aandacht te bezorgen. Met onze flexibiliteit kunnen we snel schakelen en zorgen we voor persoonlijk contact, zowel met u als met uw klanten en/of relaties. Op deze manier garanderen we snelle en passende service op maat.

Wat kunt u verwachten van onze bezorgservice?

 • Snelheid en zorgvuldigheid: We begrijpen dat tijdige levering cruciaal is. Onze bezorgers handelen uw zending snel en zorgvuldig af om ervoor te zorgen dat uw pakketten veilig op de gewenste bestemming aankomen.
 • Representatieve service: Onze bezorgers zijn representatief gekleed en zorgen voor een professionele uitstraling bij elke bezorging. We streven ernaar om een positieve indruk achter te laten bij uw klanten en/of relaties.
 • Nationale en internationale bezorging: Onze bezorgservice is beschikbaar voor zowel nationale als internationale zendingen. Of uw pakketten nu binnen het land of over de grenzen moeten worden bezorgd, wij regelen het voor u.
 • Persoonlijk contact: We geloven in het belang van persoonlijk contact. Onze bezorgers zorgen voor een vriendelijke en professionele interactie met u en uw klanten en/of relaties. We streven ernaar om een persoonlijke connectie te maken en uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen.

Documentenvervoer

Heeft u belangrijke documenten die snel en betrouwbaar moeten worden verzonden? Dan bieden wij de perfecte oplossing voor u. Met onze eenvoudig aan te vragen (zelfs last-minute) service, garanderen wij de beste en snelste bezorging van uw belangrijke documenten. We zorgen voor een persoonlijke overdracht van uw documenten op een discrete en professionele manier, zodat u volledig ontzorgd bent.

Tarieven en Reserveringen:

Voor informatie over onze tarieven of het maken van een reservering kunt u contact met ons opnemen. We staan klaar om u verder te helpen.

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

  Rietveldenweg 32 H
  5222 AR 's-Hertogenbosch

  Tel: (073) 203 22 36
  Email: info@vandijkservices.nl

  KvK: 64445704