Auto verzorging

Auto professioneel reinigen

Wilt u uw auto weer terugbrengen naar de showroom staat waarin hij ooit verkeerde? Wij kunnen uw voertuig(en) weer volledig tot nieuwstaat brengen. Wij gebruiken professionele producten en vertrouwde partijen om uw auto volledig te reinigen. We bieden verschillende mogelijkheden aan.

- Showroom staat
- Professionele reiniging
- De juiste zorg voor uw auto

Voor de tarieven of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Auto voorzien van glascoating
Wilt u ervoor zorgen dat uw auto ook in de allerbeste staat blijft? Wij zijn gecertificeerd in het plaatsen van glascoating op uw auto(s). Een glascoating ook wel bekend als keramische coating beschermd de lak tegen krassen en vuil. De coating heeft een water en vuilafstotende werking, hierdoor blijft de lak langer schoon en is de auto makkelijker schoon te houden. Door ons ervaren en professionele team kunnen wij de beste beschermlaag op uw auto(s) plaatsen.

Bekijk www.glascoatingdenbosch.nl voor meer informatie.

Wekelijks wassen van auto's
Wenst u dat het wagenpark altijd gewassen is? Dan kunt u bij ons een abonnement afsluiten om wekelijks uw wagenpark volledig schoon te houden. Wij komen uw auto persoonlijk bij u ophalen en laten de auto elke week door ervaren mensen volledig van binnen en van buiten wassen. Wij maken de auto met de hand schoon middels professionele producten, zodat wij een keurig schone auto bij u kunnen afleveren. De auto wordt uiteraard gehaald en gebracht zoals van ons te verwachten is.

- Altijd een schone auto
- Professionele producten
- Haal- & brengservice elke week

Voor de tarieven of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

    De Meerheuvel 5
    5221 EA 's-Hertogenbosch

    Tel: (073) 203 22 36
    Email: info@vandijkservices.nl

    KvK: 64445704