Over ons

Van Dijk Services

Van Dijk Services is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in november 2015. Ons streven is ernaar om de beste service te bieden binnen ons vakgebied. Mede door onze persoonlijke benadering onderscheiden wij ons van andere (grote) bedrijven. Het persoonlijk aspect staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Van Dijk Services staat uw wens centraal en wij leveren maatwerk. Zo hopen wij iedere klant tevreden te stellen. ’Een tevreden klant zegt het voort’…

De chauffeurs van Van Dijk Services worden gedurende het sollicitatieproces getoetst door middel van een uitgebreide rijtest. Door een geslaagde uitvoering van deze test, inclusief oefeningen, kunnen wij u een veilig -en defensief rijdende chauffeur bieden. Wij kunnen onze diensten voordelig aanbieden omdat het hoogste aantal van onze chauffeurs student is. Deze student chauffeurs kunnen namelijk voordeliger reizen met het openbaar vervoer en dat zal uiteindelijk in uw voordeel zijn.

Klant is koning, Van Dijk Services doet haar uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Ongeacht de tijd of de gelegenheid waar u zich in bevindt.

Mocht u verder nog wensen, vragen of ideeën hebben waarbij service hoog in het vaandel staat, horen wij graag van u.

Wij hopen veel veilige kilometers samen met u af te mogen leggen!

Met vriendelijke groet,

Nick van Dijk

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

    De Meerheuvel 5
    5221 EA 's-Hertogenbosch

    Tel: (073) 203 22 36
    Email: info@vandijkservices.nl

    KvK: 64445704