Valet Parking

Valet Parking

Bent u van plan een feest of evenement te organiseren? Kies dan voor onze professionele Valet Parking-service. Van Dijk Services zorgt ervoor dat alle auto's van uw gasten veilig worden geparkeerd op daarvoor bestemde parkeerplekken. Door gebruik te maken van Valet Parking hoeven uw gasten niet zelf op zoek te gaan naar een parkeerplek en kunnen ze direct bij de ingang uitstappen. Bovendien houden onze chauffeurs een oogje in het zeil op het parkeerterrein, wat de veiligheid ten goede komt.

Als extra voordeel bieden wij de mogelijkheid om na afloop van het evenement al uw gasten veilig naar huis te brengen. Onze chauffeurs kunnen dienstdoen als persoonlijke chauffeurs voor uw gasten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het rijden na een gezellige avond. Dit zorgt niet alleen voor comfort en gemak, maar ook voor extra gemoedsrust.

Voor eventuele vragen over onze Valet Parking-service of het combineren met het veilig thuisbrengen van uw gasten, kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, te vinden op onze contactpagina.

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

    De Meerheuvel 5
    5221 EA 's-Hertogenbosch

    Tel: (073) 203 22 36
    Email: info@vandijkservices.nl

    KvK: 64445704