Studentchauffeur

Waarom een studentchauffeur inschakelen?

Het inschakelen van een studentchauffeur is een eenvoudige oplossing wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om te rijden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Luchthavenvervoer
Parkeren op een luchthaven is kostbaar en neemt veel tijd in beslag. Onze chauffeur brengt u op een gewenst tijdstip naar de luchthaven in uw eigen voertuig. De chauffeur brengt u naar een gewenste plek en laadt uw koffers uit. Daarna zal de chauffeur uw auto terug brengen naar uw woning of elders. Ook kunt u besluiten uw auto tussentijds te laten onderhouden of professioneel te laten wassen.

Een feest, borrel of diner?
Bent u in een gelegenheid waarbij u graag een drankje zou willen drinken? Onze chauffeurs bieden hier een geschikte oplossing voor. U wordt opgehaald op een afgesproken tijdstip op een door u aangegeven locatie. Ondertussen kan uw chauffeur eventuele relaties wegbrengen en ophalen.

Zakelijk
Wanneer u het vaak druk heeft en veel onderweg bent, kan een chauffeur u hierbij helpen. U wordt van afspraak naar afspraak gebracht en tijdens het reizen kun u uw afspraken voorbereiden, mailen of uitrusten. Ook kunt er voor kiezen om op het begin van uw dag thuis opgehaald te worden en aan het eind van uw dag weggebracht te worden naar de door u gewenste locatie. Op deze manier kunt u uw tijd efficiënter benutten.

Tarieven

Voor verdere vragen met betrekking tot een studentchauffeur kunt u bellen of mailen via de contactpagina

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services voor u op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

    De Meerheuvel 3
    5221 EA 's-Hertogenbosch

    Tel: (073) 203 22 36
    Email: info@vandijkservices.nl

    KvK: 64445704