Studentchauffeur

Waarom een studentchauffeur inschakelen?

Het inschakelen van een privé chauffeur biedt een eenvoudige oplossing wanneer u zelf niet in staat bent om te rijden. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin onze diensten als privé chauffeur van pas kunnen komen:

Luchthavenvervoer met privé chauffeur
Het parkeren op een luchthaven is vaak kostbaar en tijdrovend. Met onze privé chauffeurservice wordt u op het door u gewenste tijdstip naar de luchthaven gebracht in uw eigen voertuig. Onze privé chauffeur zorgt ervoor dat u op de gewenste locatie wordt afgezet en helpt met het uitladen van uw bagage. Vervolgens brengt de privé chauffeur uw auto terug naar uw woning of een andere locatie. U kunt er ook voor kiezen om uw auto tussentijds te laten onderhouden of professioneel te laten wassen.

Feestelijke gelegenheden, borrels of diners met privé chauffeur
Wanneer u zich bevindt op een evenement waarbij u graag een alcoholisch drankje wilt nuttigen, bieden wij de perfecte oplossing met onze privé chauffeur. Onze privé chauffeur haalt u op bij een door u aangegeven locatie en tijdstip, en brengt u veilig weer naar huis, op ieder gewenst moment. Indien gewenst kan uw privé chauffeur ook uw relaties vervoeren, zowel heen als terug.

Zakelijk gebruik van een privé chauffeur
Indien u een drukke agenda heeft en regelmatig onderweg bent, kan een privé chauffeur u uitstekend van dienst zijn. Tijdens uw ritten van afspraak naar afspraak heeft u de mogelijkheid om uw werk voor te bereiden of gewoonweg te ontspannen. Een andere optie is dat onze privé chauffeur u 's ochtends thuis ophaalt en op ieder gewenst tijdstip van de dag weer veilig naar huis rijdt. Zo kunt u uw reistijd efficiënt benutten.

Tarieven

Voor verdere vragen met betrekking tot een studentchauffeur kunt u bellen of mailen via de contactpagina

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

    Rietveldenweg 32 H
    5222 AR 's-Hertogenbosch

    Tel: (073) 203 22 36
    Email: info@vandijkservices.nl

    KvK: 64445704