Studentchauffeur

Waarom een studentchauffeur inschakelen?

Het inschakelen van een studentchauffeur is een eenvoudige oplossing wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om te rijden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Luchthavenvervoer
Parkeren op een luchthaven is kostbaar en neemt veel tijd in beslag. Onze chauffeur brengt u op een gewenst tijdstip naar de luchthaven in uw eigen voertuig. De chauffeur brengt u naar een gewenste plek en laadt uw koffers uit. Daarna zal de chauffeur uw auto terug brengen naar uw woning of elders. Ook kunt u besluiten uw auto tussentijds te laten onderhouden of professioneel te laten wassen.

Een feest, borrel of diner?
Bevindt u zich in een gelegenheid waar u een alcoholisch drankje wil nuttigen? Wij bieden u een oplossing. U wordt opgehaald door onze chauffeur op een door u aangegeven locatie en tijdstip. En u wordt op ieder gewenst tijdstip weer thuis gebracht. Eventueel kan uw chauffeur tussentijds relaties van u weg brengen en/of ophalen.

Zakelijk
Wanneer u het erg druk heeft en vaak onderweg bent, kan een chauffeur u uitstekend van dienst zijn. Tijdens uw ritten van afspraak naar afspraak kunt u uw werk voorbereiden of desgewenst uw rust nemen.
Een andere mogelijkheid is dat onze chauffeur u aan het begin van de dag thuis ophaalt en u op ieder gewenst tijdstip van de dag weer terug rijdt naar huis. Tijdens het reizen heeft u de mogelijkheid om uw tijd zinvol in te vullen.

Tarieven

Voor verdere vragen met betrekking tot een studentchauffeur kunt u bellen of mailen via de contactpagina

Van Dijk Services

Van Dijk Services biedt u diverse services op maat door heel Nederland door studentchauffeurs.

Contact opnemen

    De Meerheuvel 5
    5221 EA 's-Hertogenbosch

    Tel: (073) 203 22 36
    Email: info@vandijkservices.nl

    KvK: 64445704